Krone Tag ApS
Hos Krone Tag ApS har vi beskæftiget os med tagdækningsarbejde siden 1987.

Vi løser alle opgaver indenfor udlægning af tagpap – nybygning, tagrenovering og tagreparationer med Derbigum tagpapmembraner. Vores løsninger dækker både flade tage og hældningstage, for eksempel som listedækning, og vi følger projekterne tæt – store som små.

Vi er et velfungerende team bestående af veluddannede konsulenter og erfarne tagdækkere. Derfor er der dækning for kvaliteten hele vejen rundt, både indenfor projektering og udlægning af tagpap.

Vores mangeårige erfaring i branchen har dannet et solidt ry for Krone-Tag ApS som en virksomhed, der leverer håndværk af høj kvalitet. Kvaliteten afspejler vi hver dag gennem vores motto ”kvalitet, høj service og arbejde udført til tiden”. Herudover afleveres tagene med op til 20 års forsikringsdækket garanti.

Miljø
Vi tror på, at der vil blive mere og mere fokus på bæredygtigt byggeri. Derfor er vi hele tiden på udkig efter nye samarbejdspartnere og leverandører, der tænker bæredygtighed ind i deres dagligdag.

Vi ser bæredygtighed som en skole, hvor vi lærer nyt hele tiden.

Takket være fremsynethed og intensiv produktudvikling hos vores Derbigum leverandør er vi med helt fremme når det gælder bæredygtige tagløsninger. Læs mere herom på vores leverandørs hjemmeside: Eurotag A/S

 

Se mere om vores løsninger inden for:

Tagpap | Renovering af tagpap | Tagdækning | Renovering af tag | Nyt tag | Tageftersyn