René Voss etablerede i 2000 RV Murerentreprise, med en baggrund som uddannet murer, byggeteknikker og konstruktør, siden da er virksomheden vokset og har i 2018 ud over René selv ansat 11 murer, 3 arbejdsmænd, 2 lærlinge og 1 på kontoret.

RV Murerentreprise har været med til at renovere over 600 badeværelser, hvilket gør at vi kan kommer med gode input til din renovering. Vi har faste samarbejdspartnere, så vi sikre at alt arbejde lever op til vores høje standard.

RV Murerentreprise står gerne for hele entreprisen, så vi sikre at håndværkerene kommer på de rigtige tidspunkter og du ikke skal bruge tid på at koordinere mellem de enkelte håndværkere.
Vi har specialiseret os i badeværelser med individuelle løsninger og ligger inde med mange materialeprøver, foruden at vi har mulighed for at knytte arkitektbistand på opgaverne.

Med mange års erfaring inden for murerfaget, samt altid opdateret med de nyeste teknikker og materialer, kan vi tilbyde vores kunder en optimal løsning i forbindelse med alt murerarbejde – stort som småt.

Vores kundekreds er alsidig og omfatter virksomheder, boligselskaber, den offentlige sektor, herunder skole og institutioner, såvel som private husstande.
RV Murerentreprise består af engagerede og kompetente medarbejdere som alle har været i firmaet gennem længere tid.

 

Du kan som kunde forvente:

  • En høj og ensartet kvalitet i alt vores arbejde
  • Fornuftige priser
  • En god dialog med den samme kontaktperson gennem hele byggeforløbet
  • Stor fleksibilitet

Så går De i byggetanker og søger en murermester med ovenstående kvaliteter, så kontakt os for mere information samt et godt tilbud.
Geografisk dækker vi hele Vestsjælland og udfører murerarbejde i bl.a. Holbæk, Nykøbing S samt det øvrige Odsherred.