TJ Tømrerservice ApS
TJ Tømrerservice består af et team på 25 kvalitetsbevidste og kompetente medarbejdere, der udfører både store og små opgaver inden for tømrerfaget over hele Sjælland. Vores mærkesag er at sørge for, at vores kunder får den bedst mulige oplevelse og står tilbage med et tilfredsstillende resultat af høj kvalitet. Uanset om du skal have bygget nyt, renoveret eller repareret står vi klar til at hjælpe dig. Vi sørger desuden altid for at have en grundig dialog med vores kunder, før vi påbegynder arbejdet, så du er sikker på at stå tilbage med et resultat, der afspejler dig og dine ønsker og behov. Når du vælger os som samarbejdspartnere, kan du være sikker på at blive serviceret af professionelle og veluddannede fagfolk.

Nybyg
Hos TJ Tømrerservice har vi meget stor erfaring med opbygning af 1-familie huse helt fra grunden.
Vi deltager også gerne i byggeprojekter, hvor vi kan bidrage med professionel tømrerhjælp.

Gulve
Vi har igennem alle årerne satset på kvalitet, og da vi bygger vores succes på tilfredshed fra vores kunder, er vi villige til at tilbyde fordelagtige priser på branchens højeste kvalitet.

Tagrenovering
TJ Tømrerservice lægger vi nye tage og renoverer gamle tage til fast pris.
Vi rådgiver dem selvfølgelig også hvilken tagtype der ville være bedst for Dem at vælge, samt hvilken tagbeklædning, som passer bedst til Deres hus.

Tilbygning og udestuer
Vælger man at lade en tilbygning løse pladsmanglen, er det vigtigt at man på forhånd forholder sig til hele planløsningen i det eksisterende hus, og ikke udelukkende betragter tilbygningen isoleret set.

Vinduesudskiftning
Vi har erfaringer med så godt som alle slags vinduer og døre fra Velux og Rationel.